16 May 2024

DOÇ. DR. NİHAN YARMACI GÜVENÇ III. INTERNATIONAL HALAL (MUSLIM-FRIENDLY) TOURISM ADLI KONGREYE SÖZLÜ BİLDİRİ İLE KATILDI.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akademik Kadrosu’nda yer alan Doç. Dr. Nihan YARMACI GÜVENÇ Kültür ve Turizm Bakanlığı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi, Helal Akreditasyon Ajansı (HAK), Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve Uluslararası Helal Turizm Derneği’nin işbirliği ile 10-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında İzmir’ de gerçekleştirilen III. INTERNATIONAL HALAL (MUSLIM-FRIENDLY) TOURISM adlı kongreye Doç. Dr. Alper KURNAZ ve Öğr. Gör. Uğur LOKMAN ile birlikte hazırladıkları “The Supply Chain Processes of Halal Food Products From the Perspective of Chefs” başlıklı bildiri ile katılım sağladı.