19 Oca 2021

Çalışma Hayatının Çeşitlilik Odaklı Yapılandırılması (İş’te BirlİKte) Projesi Kapanış Programı

26 Şubat 2020 tarihinde açılışını gerçekleştirdiğimiz Avrupa Birliği tarafından desteklenen Hrant Dink Vakfı Sivil Toplumu Güçlendirme Hibe Programı kapsamında, PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği ile İstanbul Gedik Üniversitesi tarafından hayata geçirilen, Çalışma Hayatının Çeşitlilik Odaklı Yapılandırılması (İş’te BirlİKte) Projesi kapanış programı 22 Ocak 2021 Cuma günü 13.45 de bir dizi panel ve konuşmalarla tamamlanacaktır.

Kapanış programı ZOOM uygulaması üzerinden online gerçekleştirilecektir.

Proje çalışma hayatında işe alım süreçlerinde ve fırsat eşitliğinin sağlanmasını, çalışma hayatının toplumsal cinsiyet, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği bağlamında insan haklarına ve bireysel özgürlüklere saygılı bir yapıya kavuşturulmasını hedeflemiştir. Proje kapsamında, STK ve şirketlerin insan kaynakları departmanlarına yönelik tutum ve algı ölçme araştırması yapılması, iş dünyasının önemli üyeleri ile yuvarlak masa toplantıları düzenlenmesi, kurumların insan kaynakları birimlerine yönelik açık erişimli bir rehberin ve eğitim programının hazırlanması gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe katılmak için : burcu.basmacı@peryon.org.tr /.ayse.bayram@peryon.org.tr adresine mail göndermenizi rica ederiz.