27 Nis 2018

Avrupa Birliği Gençlik Hareketliliği Sağlıklı Ye, Sağlıklı Yaşa Projesi

AVRUPA BİRLİĞİ GENÇLİK HAREKETLİLİĞİ SAĞLIKLI YE, SAĞLIKLI YAŞA PROJESİ

23-30 Nisan 2018 tarihlerinde Avrupa Birliği, Türkiye Ulusal Ajansı, Pendik Belediyesi ve İstanbul Gedik Üniversitesi iş birliği ile yürütülen ‘Sağlıklı Ye, Sağlıklı Yaşa’ projesi tüm hızıyla devam etmektedir. Aralarında Litvanya, Romanya ve Türkiye’nin de bulunduğu farklı yaş gruplarından lise ve üniversite öğrencileri bir hafta süresince basketbol, voleybol, masa tenisi, bisiklet gibi spor etkinliklerinin yanı sıra sağlıklı beslenme eğitimi almaktadırlar. Avrupa Birliği Erasmus + Projesi kapsamında akademik eğitim dışında kalan zamanlarda İstanbul’da çeşitli turistik gezilerde bulunan proje ekibi, eğlenerek öğrenme, farklı kültürle paylaşımda bulunma ve yeni arkadaşlıklar kurma fırsatına sahip oluyorlar. İstanbul Gedik Üniversitesinin de akademik eğitim noktasında destekte bulunduğu projede değerli katkılarından dolayı tüm öğrencilerimize, araştırma görevlilerine ve öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.