27 Ara 2022

Aşçılık Programı öğrencilerimiz 4. Chocolate Cup yarışmasında üniversitemize şampiyonluk getirdi

Aşçılık Programı öğrencilerimiz Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu 4. Chocolate Cup yarışmasında üniversitemize şampiyonluk getirdi.

25 Aralık tarihinde gerçekleşen 4. Chocolate Cup yarışmasına 3 Ekiple katdığımız yarışmada 1. ekibimiz  şampiyonluk kupasını kazandı. Aşçılık 1. sınıf öğrencilerimiz de birinci olarak altın,  Aşçılık 2.sınıf öğrencilerimiz ise 3 adet gümüş madalya kazandı.

24 Aralık tarihinde gerçekleşen yarışmada ise Pasta Kategorisinde 1 gümüş madalya; Restoran Tatlı Tabağı kategorisinde 1 altın, 3 gümüş, 2 bronz madalya;

Truffle kategorisinde 1 gümüş, Mousse kategorisinde 1 gümüş madalya kazanıldı. Derece almış olan tüm öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. Aynı zamanda etkinlikte Pasta kategorisinde yarışan Healin Foods şefimiz Mina Özgüç altın madalya kazanmıştır. Gedik ailesi olarak başarılamızı paylaşmaktan onur  ve gurur duyuyoruz.