6 Mar 2017

3DS Max Konulu Konferans Düzenlendi

Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 12. Tasarım Buluşmaları Kapsamında Mimar  Cihan ÖZKAN “3DS Max Uygulamaları” konulu bir konferans vermişlerdir.

17 Mayıs’ta, Gedik Üniversitesi Blok Konferans Salonunda, 09:30 – 12:00 ve 13: 30 – 16:00 saatleri arasında gerçekleşen konferansta 3DS Max programı tanıtılmıştır. 3 boyutlu geometrik formların yanı sıra dış cephe, pencere boşluğu, çatı, kiremit yaratma ve döşeme gibi mimari yapı çalışmaları yapılmıştır. Ayrıca iç mekan çözümleri, 3 boyutlu tipografik denemeler, yüzey eskitmeleri, ve yüzeylere bitki kaplama gibi çalışmalara da yer verilmiştir. Katılımcıların soruları ve verilen cevaplarla da zengileşen konferans başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Cihan ÖZKAN Dobriç Teknik Lisesi, sonrasında da Trakya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümünden mezun olmuştur. 1998 yılından bu yana İstanbul’da sektörde lider bir inşaat firmasında mimar olarak görev yapmaktadır. Profesyonel olarak görselleştirme ile ilgilenmekte olan Cihan ÖZKAN’ın yaptığı bazı çalışmalar çeşitli forumlarda ve sektörel web sitelerinin galerilerinde yer almaktadır.

Üniversitemizde gerçekleştirilen kapsamlı konferans ile de bizlere mesleki birikimini yansıtan örnekler sunmuştur.