15 Ara 2017

3. Halil Kaya Gedik Kaynakçılık Beceri Yarışması Sonuçlandı

Ülkemizde kaynak konusunda nitelikli gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak, kaynak teknolojisinde farkındalık yaratmak ve gençleri bu alanda uzmanlaştırmaya teşvik etmek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, İstanbul Gedik Üniversitesi, Gedik Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ve Gedik Kaynak Sanayi ve Ticaret AŞ. Arasında yapılan 09/10/2017 tarihli Protokol çerçevesinde ve Gedik Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı Sponsorluğunda; İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı resmî ve özel mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının Metal Teknolojileri alanında öğrenim gören öğrencilerin katıldığı Halil Kaya Gedik Kaynakçılık Beceri Yarışmasının 3’cüsü düzenlendi.

Ülkemizde kaynak konusunda nitelikli gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak ve gençleri bu alanda uzmanlaşmaya teşvik etmek üzere düzenlenen yarışma çerçevesinde İstanbul il genelinden 17 okuldan katılım gerçekleşti. 14 Aralık 2017 tarihinde  Gedik Holding’de yapılan ödül töreninde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Ercan, Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya Gedik, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Gedik Holding CEO’su Dr. Mustafa Koçak, Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Prof. Dr. Ahmet Kesik, Üniversite Rektör Yardımcıları ve Dekanları ile yarışmaya katılan okul yönetici ve öğretmenleri hazır bulundu. Yarışmada dereceye giren öğrenci ve danışman öğretmenlere ödülleri törenle takdim edildi.

3.HALİL KAYA GEDİK KAYNAKÇILIK BECERİ YARIŞMASI’NDA DERECE GİRENLER:

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

Halil Kaya Gedik Metal Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi