20 Kas 2023

17 Kasım Cuma günü Kartal Yerleşkesi B Blok Konferans salonumuzda Hukuk Fakültemizin düzenlediği Cumhuriyetimizin 100. Yılında Özel Hukuk sempozyumu gerçekleşti

Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Kerim ATAMER ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet KESİK’in açılış konuşmalarıyla başlayan sempozyum gün boyunca hocalarımızın tebliğleri ile devam etti.

İlk oturum Prof. Dr. Kerim ATAMER’in başkanlığında gerçekleşti. İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Selma ÇETİNER ve Dr. Öğr. Üyesi Burcu ERBAYRAKTAR, bu oturumda tebliğlerini sundular.

İkinci oturum Prof. Dr. Selma ÇETİNER’in oturum başkanlığında gerçekleşti. İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Mazlum DOĞAN ve Dr. Öğr. Üyesi Setenay YAĞMUR, bu oturumda tebliğlerini sundular.

Öğle arasının ardından başlayan üçüncü oturuma Prof. Dr. Ahmet BAŞÖZEN başkanlık yaptı. Bu oturumda MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Havva KARAGÖZ ile Hukuk Fakültesi Dekan V. ve öğretim üyesi Prof. Dr. Kerim ATAMER tebliğlerini sundular.

Son oturum olan dördüncü oturum, Prof. Dr. Havva KARAGÖZ’ün oturum başkanlığında gerçekleşti. İstanbul Gedik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet BAŞÖZEN, Marmara Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Aybüke KARACA YAĞCI ve Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özge VARIŞ tebliğlerini sundular.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?