7 Kas 2018

16. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi’ndeydik

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri ve Spor Bilimleri Fakültesi, 31 Ekim – 3 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenen 16. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi’ndeydi. Kongreye konuşmacı olarak katılan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Dilara Özer ” Bütünleşik Beden Eğitimi ve Öğrenci Tutumları” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Engellilerde Fiziksel Aktivite modülünde Yüksek Lisans eğitimlerini sürdüren Berkan Ataman ve Dinçer Özdemir “Bütünleşik Beden Eğitimi” konulu bir workshop sunarak,  Doktora öğrencisi Ahmet Sansi ise ” Bütünleşik Beden Eğitimi Dersinin Otizmli Öğrenciler ve Akranlarının Motor Beceri ve Sosyal Becerileri Üzerindeki Etkileri”  başlıklı sözel bildiri ile kongreye katılım gösterdi.