16 Mar 2017

Özel Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi’ne Ziyaret

Görsel İletişim Tasarımı Bölümümüz Özel Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi davetlisi olarak yıl sonu etkinliklerine katıldı.

Özel Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi öğrencileri, Yabancı Diller Bölümünün büyük emek ve özveriyle hazırladıkları “THE STORY OF MY LIFE” (Hayatımın Hikayesi) isimli proje sınıfının açılışı, Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları Kurucusu Ahmet Şimşek, Genel Eğitim-Öğretim Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ruhcan Akil, Yrd. Doç. Dr. Ayşin Şişman’ın ve öğrencilerin katılımı ile açılmıştır.  Öğrencilerin çocukluk yıllarından itibaren bu 6güne kadar olan fotoğrafları ve yazıları modern bir tasarım ile sergilenmiştir. Daha sonra da fotoğrafçılık kulübünün fotoğraf sergisi açılarak öğrencilerle fotoğrafçılık üzerine sohbet gerçekleştirilmiştir. Açılışlar sonrası yapılan ikili görüşmelerde kurum yöneticileri ile üniversitemiz ve özel lise arasında ortak yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişi yapılmıştır.