1 Mar 2017

Kentsel Mekanın Çözümlenmesi ve Anlamlandırılması

Tasarım Stüdyosu Seminerleri I:  Kentsel Mekanın Çözümlenmesi ve Anlamlandırılması”

Gedik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen ‘Tasarım Stüdyosu Seminerleri I’ etkinliği kapsamında, 23 Şubat 2017 tarihinde Doç. Dr. Oya AKIN konuk edildi.  Sayın Oya AKIN,  Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nde öğretim üyesi olarak akademik çalışma hayatına devam etmekte; İstanbul Gedik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde  Şehir Planlama derslerini yürütmektedir.

Kartal Yerleşkesi B Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde, Doç. Dr. Oya AKIN  ‘Kentsel Mekan Analizi’ konusunda bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşarak kentsel mekanın nasıl çözümlenip anlamlandırılacağı konusuna dikkat çekti.  Ağırlıklı olarak İstanbul’daki farklı proje alanları üzerinden değerlendirmeler yaparak sunum sonrasında konukların ve öğrencilerin çeşitli sorularını cevaplandırdı. Seminer çok sayıda konuk öğretim üyesi ve öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.