19 Haz 2015

Görsel İletişim Tasarımı Öğrencileri +1T’de

Bu yıl “10.’su düzenlenen +1T GAZETE TASARIM GÜNLERİ Seminerlerine  katılacak öğrencilerin  belirlendiği etkinliğe Gedik Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nden 8 öğrenci seçildi.  Öğrenciler atölye çalışmalarında bulundu ve “Bir Gazetenin Hafta Sonu Eki” için bir sayfa tasarladılar. Konu ise “ Tablet, tatil ve çocuk” idi. Gerek el becerilerini  gerek yaratıcılıklarını çalışmalara yansıtmaya özen göstererek birer çalışma yaptılar ve jüri üyelerine sundular, sertifika dağılım töreninde aynı zamanda başarılı öğrenciler de açıklanacak. Yabancı gazeteci konuklardan Stephen Komives ve diğer yabancı tasarımcılar da atölye çalışmasına atölye çalışma ortamı düzenleyerek katıldılar. Yaklaşık 400 ve üzeri sayıdaki öğrencilerle birlikte oldular, deneyimlerini paylaştılar fikir alış verişinde bulundular.