26 Eki 2016

Ytong Firmasının Katkılarıyla Ürün Tanıtım Semineri Gerçekleştirildi

Ytong Firmasının Katkılarıyla Ürün Tanıtım Semineri Gerçekleştirildi

İMÇ 405 Uygulama Projesi I dersi kapsamında 24 Ekim 2016 tarihinde YTONG firması İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün konuğu olmuştur. Son sınıf öğrencilerimizin katıldığı seminerde “GAZBETON, DONATILI GAZBETON VE ISI YALITIM PLAKLARI” tanıtılmış; firma, bu ürünlerin avantajları ve kullanım alanları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmiştir. Ders yürütücülerimiz Öğr. Gör. Gönül Yağız Arslan, Öğr. Gör. Ceyda Atıcı ve Öğr. Gör. Merve Aksoy Evliyaoğlu tarafından organize edilen ürün seminerimizde, gazbetonun yangına dayanıklılık sınıfları hakkında bilgi verilmiş; donatılı gazbetonun çatı, lento ve sövede kullanımı görseller üzerinden öğrencilerimize aktarılmıştır.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü olarak Ytong Firması ve Mimar Cem Engin’e katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.