24 May 2018

Öğrencilerimiz, TürkMedya Yayın Kuruluşu’nu Ziyaret Etti

Üniversitemiz İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri, Öğretim Görevlisi Aynur Aslan rehberliğinde TV8’den sonra bu kez de Türk Medya Yayın Kuruluşu’nu ziyaret etti. Öğrencilerimiz, TürkMedya bünyesindeki Akşam, Güneş ve Star gazeteleri, Kanal 24, Kanal 360 ve TV4 (çocuk kanalı), Alem ve Platin dergileri ile, Türkiye’nin ilk özel radyolarından Alem FM ve spor yayıncılığının önde gelen isimlerinden Lig Radyo’yu günlük çalışma temposu içinde izleme imkanını yakaladı. Öğrencilerimiz, Kanal 24 ve 360’ın ana kumanda, reji ve kurgu stüdyolarını da ziyaret ederek, İletişim Tasarım Bölümü’nde uygulamalı olarak gördükleri derslerin bir medya kuruluşunda nasıl hayata geçtiğini deneyimleme imkanına sahip oldular.