19 Ara 2018

Mimarlık Öğrencilerimiz Tak Kartal Atölyesinin Etkinliğine Katıldı

Tasarım, Araştırma, Katılım yoluyla Kartal’ın sorunlarının çözülmesi, mekân ve yaşam kalitesinin artırılması için kurulan TAK Kartal farklı disiplinlerinden tasarımcılarla birlikte, gönüllülük ve işbirliği esası ile program ve projeler üreten, bağımsız bir oluşumdur.

15 Aralık cumartesi günü, bir grup Mimarlık bölümü öğrencisi ve yüksek lisans öğrencisi bir araya gelerek, TAK Kartal’ın Hamam Sokak’ta gerçekleştirdiği etkinliğe katıldı. İstanbul Gedik Üniversitesi öğrencileri ile birlikte farklı üniversitelerden tasarım alanında öğrenim gören gençler, sokağı gözlemledi, kullanıcılarla, esnaf ile konuştu ve tüm gün boyunca Hamam sokak için tasarım önerileri geliştirdiler ve gün sonunda sunum yaptılar. Ortaya koyulan önerilerin bir kısmı Kartal Belediyesi tarafından değerlendirilerek geliştirilecektir.