28 Nis 2021

KAGİMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman Doğuş Üniversitesi Tarafından Düzenlenen Webinara Katıldı

Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman, Doğuş Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen DOU-KAM Söyleşileri VI  etkinliğine “Erken Cumhuriyet Dönemini Kadın Arşivleri Üzerinden Okumak” başlıklı konuşması ile yer aldı.  26 Nisan Pazartesi günü saat 13.30-14.30 arasında Üniversite YouTube hesabından canlı yayımlanan programın Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Aslı Telseren’in yaptı. Söyleşide  Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman, Kadın Arşivleri, Kadın Tarihi ve Feminist Tarih yazımı, aile arşivlerinde kadınların yeri, ortaya çıkarılan yeni bilgiler çerçevesinde kadın tarihine dair bilinenlerin sorgulanması  ve kadınların çalışma hayatında görünür olmaları çerçevesinde Erken Cumhuriyet Dönemini değerlendirdiği program soru cevaplarla sona ermiştir.

Programın Videosu için TIKLAYINIZ