21 Haz 2018

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencilerimizin Sergisi Açıldı

Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencilerimizin Sergisi Açıldı

19 Haziran 2018 Salı günü saat 14.00’da, 2018 yılı “Öğrenci İşleri Sergisi” açılışı Rektörümüz Prof. Dr. Zafer Utlu , GSMF Dekanı Prof. Dr. Feride Önal’ın açılış konuşmaları ve yoğun bir öğretim üyesi ve öğrenci katılımı ile gerçekleşti.  Sergiyi kuran öğrencilere ve Arş.Gör.Özlem Özkan Şafak ve Arş.Gör. Merve Karaman’a Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Öğrencilerimizin çalışmalarının yer aldığı sergi, 30 Haziran 2018 tarihine kadar ziyaret edilebilecektir. Serginin son gününe kadar, 2B ve 3B sunumlar eşliğinde Görsel İletişim ve Tasarımı Bölümümüz mesleki alanı hakkında bilgi vermek üzere ziyaretçilerini beklemektedir.