19 Şub 2020

Dr. Öğr. Üyesi Emel BİROL “Meslek ve Kariyer Günleri” Seminerine katıldı

18.02.2020 tarihinde, İstanbul Gedik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Emel BİROL, Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Bölümünün düzenlemiş olduğu “ Meslek ve Kariyer Günleri” Seminerine katıldı. Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik Tasarımı Bölümü’nün 3. Mezunlarından da olan Dr. Öğr. Üyesi Emel BİROL, Grafik ve Fotoğraf Bölümünün yoğun ilgisi ile karşılaştı. Seminerde, kariyer sahibi olurken hangi eğitim süreçlerinden nasıl geçtiğini, öğrencilere anlatarak, mesleki tecrübelerinden bahsetti. İstanbul Gedik Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü hakkında bilgi vererek, öğrencilerin kendilerini mesleki anlamda nasıl geliştirecekleri, mezuniyet sonrasındaki iş imkânları konularında da bilgiler verdi. Ayrıca seminer sonrasında öğrenciler merak ettiği tüm soruları sorma fırsatı yakaladı.