8 Oca 2012

Mesleki Tanıtım ve Yönlendirme Konulu Seminerlerle Liselere Ziyaretler

Gedik Meslek Yüksekokulu, Mesleki Tanıtım ve Yönlendirme konulu seminerlerle liselere ziyaretlerde bulundu.

Gedik Üniversitesi; ülke sanayisi için büyük önem taşıyan Kaynak Teknolojisi ve Tahribatsız Muayene başta olmak üzere Mekatronik, Dış Ticaret, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası gibi programlarıyla eğitim, araştırma ve uygulamada başarıya ulaşmayı hedefleyen, rekabetçi ve saygın bir eğitim vermektedir. Öğrencilerin öğrenimleri sırasında edindikleri mesleki tecrübe ile kendine güven, donanımlı, iş hayatına hazır bireyler olarak mezun olmalarına katkıda bulunmak amacıyla İstanbul’daki tüm Endüstri Meslek Lisesi ve Liselerin, son sınıf öğrencilerine ayrıca dershane öğrencilerine yönelik seminerler vermektedir.

Haziran 2012 tarihine kadar lise son sınıf öğrencilerine, alanında uzman Öğretim Elemanları ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Birimi tarafından yapılan tanıtım çalışmasına yönelik izinler Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilmiştir.