9 Şub 2012

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencileri Uluslararası Turizm Fuarı’na Katıldı

Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencileri “2012 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”na katıldı.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri, 09.02.2012 Perşembe günü  Uluslararası Turizm Fuarı olarak geçen  Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) ziyarette bulundu.  Katılımcı olarak  gelen 62 ülke hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler, bir çok  ülke tanıtımcısı ile görüşme fırsatı yakaladılar. Aynı zamanda fuara katılımcı olarak gelen oteller ile görüşüp staj imkanları hakkında bilgi edindiler. Geleceğin Turizmcileri olarak Gedik Üniversitesi  Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri profesyonellerle aynı ortamda yer aldılar.