1 Haz 2023

Öğrencilerimizle Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük üzerine konuştuk

İstanbul Gedik Üniversitesi Sürdürülebilir Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörlüğü ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterliği programı tarafından düzenlenen “Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük” konulu konferansta Yücel Eğitim Vakfı çalışanı aynı zamanda proje yöneticisi Yunus Emre BELLİ konuk oldu. Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü Öğr. Gör. Elvan DÜRBİN GÜMÜŞ, Koordinatörlük ve Sosyal Sorumluluk Kulübü’nün temel amacının öğrencilerin topluma yararlı sosyal sorumluluk projeleri üretmelerini sağlamak olduğunu dile getirdi. Böylece, öğrencilerin faaliyet alanlarındaki çeşitliği artırarak, toplum içerisinde aktif rol üstlenmelerine yardımcı olmak, öğrencilerin bilgi ve becerilerini nasıl geliştirerek, toplumsal duyarlılığı ve dayanışmayı artıracakları vurgulandı. Konferansta öğrencilere gönüllülük, STK’lar ve bir Projenin nasıl olması gerektiği konusunda bilgiler verildi.