5 Ara 2011

Gedik Meslek Yüksekokulu 12. Ulusal Turizm Kongresi’ne Katıldı

12. Ulusal Turizm Kongresi Düzce Üniversitesi (DÜ) Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu’nun ev sahipliğinde Akçakoca’da başladı. Gedik Meslek Yüksekokulumuz da kongreye katılıyor.

Akçakoca Otel’de düzenlenen kongrenin açılışını Eski Dış İşleri Bakanı ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Yaşar Yakış yaptı.

Turizm sektöründe kısa, orta ve uzun vadede sürdürülebilir rekabet avantajını elde etmeye yönelik farklı fikir, görüş ve stratejilerin tartışıldığı bir platform oluşturmak için düzenlenen kongreye Eski Dış İşleri Bakanı Yakış’ın yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, Düzce Valisi Şahin, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şerifoğlu ile Türkiye genelinden yaklaşık 350 akademisyen katıldı.