29 Ağu 2023

HİNDİSTAN’DAN SYMBIOSIS UNIVERSITY GROUP İLE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK

Hindistan’ın Indore ve Pune şehirlerinde Symbiosis University of Applied Sciences, Indore (SUASS) ve Symbiosis Skills and Professional University, Pune (SSPU) üniversitelerini bünyesinde bulunduran Symbiosis University Group ile Üniversitemiz arasında 29.08.2023 tarihinde bir iş birliği imkanlarının değerlendirildiği bir çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi. Symbiosis’ten Manjari Desai ve Deena Kataria ile İstanbul Gedik Üniversitesi Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar’nın katıldığı toplantıda akademik iş birliği için bir mutabakat (MoU) ve Erasmus hareketlilik anlaşması imzalanması konusunda anlaşmaya varıldı.