14 Eki 2022

Erasmus2022 Etkinliği Gerçekleştirildi

Erasmus+ Programı’nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, ilgili projelerin çıktılarının yaygınlaştırılmasını sağlamak ve potansiyel yararlanıcıları Erasmus+’tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen ErasmusDays2022 Günlerinde İstanbul Gedik Üniversite’si de büyük bir öğrenci katılımıyla yerini aldı.

12 Ekim’de Pendik Belediyesi AB Proje Ofisi ve İstanbul Eurodesk Temas Noktaları tarafından 12 Ekim 2022 tarihinde düzenlenen ‘’ERASMUSDAYS Avrupa Fırsatları Gençlik Bilgilendirmesi’’ etkinliğine katılımda bulunan öğrencilerimiz “Yurt dışında eğitim, öğretim, staj, profesyonel gelişim, yaygın öğrenme temelli gençlik aktiviteleri ile kurumlar arasındaki işbirlikleri” konuları hakkında detaylı bilgiler edindiler. Okulumuz akademisyenlerinden Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Hakan Özkan, İstanbul Gedik Üniversitesi’nin Erasmus faaliyetlerini, öğrenci hareketlilik türlerini, Erasmus hibesinden yararlanabilmek için hangi kriterlerin sağlanması gerektiği hakkında bilgi verdi.

Tanıtım etkinliğinden sonra doğa yürüyüşüne katılan öğrenciler Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik, değerli akademisyenlerimiz ve idari personelimiz ile birlikte Gedik Sanat İşbirliğinde Gerçekleştirilen Gedik Filarmoni Orkestrasının Açılış Konserine katıldı.

Erasmusdays2022 kapsamında düzenlenen etkinliklerin son gününde ise Müzik Kulübü iş birliğinde Karaoke partisi gerçekleştirildi. Müzik ve dans ile streslerini atan öğrenciler gün sonunda düzenlenen etkinlikler için Erasmus+ Koordinatörlüğü ve idari personelimize teşekkürlerini sundu.