29 Nis 2024

ERASMUS+ PERSONEL HAREKETLİLİKLERİ PERSONEL DERS VERME HAREKETLİLİĞİ KAPSAMINDA KURUMUMUZ ÖĞRETİM ÜYESİ FERHAN HASMADEN DERS VERME HAREKETLİLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Ferhan HASMADEN, Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği kapsamında Slovenya’da yerleşik, Tasarım Fakültesi’nde (Fakulteta Za Dizajn) ders verdi.

New European Bauhaus Festivali’nin bir uydu etkinliği olan Going Green Global Design Week kapsamında “Inclusive Design in Interior Architecture through Multi-Sensory Approach” başlıklı dersini anlattı. Mekanların, ihtiyaç ve yeterlilikleri çeşitlilik gösteren her birey için kapsayıcı, erişilebilir olmasına ve sürdürülebilir ortamlar tasarlamak üzerine iç mekân tasarım pratiklerine yönelik önerileri etkinlik panelinde paylaştı.

Farklı ülkelerden akademisyenlerin de katıldığı uluslararası etkinlik ile hem öğrenciler hem bilim insanları ile geleceğe yönelik bağlantılar kuruldu.