444 5 438     info@gedik.edu.tr

25 Eki 2019

Uzaktan Eğitim Dersleri Hakkında Bilgilendirme

Sevgili Öğrenciler,

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili ve İngilizce derslerini alan Tüm Fakülte (Hukuk Fakültesi hariç) ve MYO öğrencileri, ue.gedik.edu.tr adresine girişte sorun yaşıyorsanız uzem@gedik.edu.tr mail adresine probleminizi yazarak çözüme ulaştırabilirsiniz.

Değerli Öğrenciler,

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili ve İngilizce derslerinin Ara Sınavları Tüm Fakülte (Hukuk Fakültesi hariç) ve MYO programları için Online olarak yapılacaktır.

Sınav başlangıç tarihi ve saati 05.11.2019 08:00, bitiş tarihi ve saati 07.11.2019 23:59’dur.

Sınava erişiminiz ue.gedik.edu.tr adresinden kullanıcı adınız ve şifrenizle olacaktır.

Ara Sınav Hakkında Genel Bilgiler:

• Sınavınız sistem üzerinde 3 gün aktif olacaktır.
  • Sorular çoktan seçmeli olarak 20 sorudan oluşacaktır.
  • Sınav süreniz 30 dakikadır.
  • Sınava en faz 2 kere erişim hakkınız olacaktır ve aldığınız en yüksek not geçerli sayılacaktır.
  • Sınav soruları, soru bankasından her öğrenciye farklı gelecek şekilde ve aynı zorluk seviyesinde rastgele seçilmektedir.
  • Ara Sınavda ilk 7 haftanın konularından(7. Hafta dahil) sorumlu olacaksınız.
  • Sınav sonuçlarınız, sınav bitiş tarihinden sonra sistem üzerinden ilan edilecektir.
  • Sınav esnasında gerçekleştirdiğiniz tüm işlemler kayıt altında tutulmaktadır.
  • Sınav esnasında ya da sonrasında danışmak için uzem@gedik.edu.tr mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Sınavlarınızda Başarılar Dileriz…