20 Oca 2018

Üniversitemiz Sanat Danışmanı Doç. Nihan Atalay, Japonya Kyoto Üniversitesi’nde…

Üniversitemiz Sanat Danışmanı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi flütist öğretim üyesi Doç. Nihan Atalay, 6-14 Şubat 2018 tarihleri arasında Cenevre ve Kyoto Üniversiteleri’nin ortaklaşa sürdürdükleri bir projede yer almak için Japonya’ya davet edildi. Doç. Atalay, uluslararası bu projenin birinci etabında Fransa’nın Metz şehrinde konser ve konferans vermek suretiyle ülkemizi daha önce temsil etmişti. Uluslararası sanat ve akademik platformlarda oldukça prestijli bir yere sahip olan bu proje ve etkinlik kapsamında şimdi de; Japonya’da Kyoto Üniversitesi ve bulunduğu şehre davet edilen Doç. Atalay, bu süre içinde ustalık sınıfları düzenleyecek, konser ve konferans verecek.