23 Ağu 2019

Özel Yetenek Sınavı Sonuçları

KAZANANLARIN LİSTELERİ

KAYIT TARİHLERİ

• Asıl adayların kesin kayıtları 26 Ağustos 2019 günü saat 10.00’da başlar ve 27 Ağustos 2019 günü saat 17.00’de biter.
  • Yedeklerden kayıt yaptırmak isteyen adayların 26 Ağustos 2019 günü saat 17.00’ e kadar dilekçe vererek kayıt yaptırmak istedikleri bölümleri tercih etmeleri gerekmektedir.
  • Asıl adayların ilan edilen kayıt sürelerinin bitiminde açık kalan kontenjan kadar (süresi içinde dilekçe veren adaylardan) yedek aday kesin kayıt için belirlenir ve 27 Ağustos 2019 saat 17.30’da internet sayfasında ilan edilir.
  • Belirlenen yedek adaylar 28 Ağustos 2019 tarihinde kesin kayıtlarını yaptırmak zorundadırlar.
  • Kontenjan dolmadığı taktirde aynı usulle 29 Ağustos ve 5 Eylül tarihlerine kadar saat 17.30 da yedek adaylar ilan edilir ve ertesi gün kayıtları yapılır.  Kaydını belirtilen günde yapmayan adaylar kayıt haklarını kaybetmiş olurlar.

KAYITTA GEREKLİ BELGELER

1. 2019 ÖSYS TYT, YKS Yerleştirme Belgesi, (karekod ve sorgulama kodlu İnternet çıktısı)
  2. Lise diploması ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı fotokopisi,( E Devletten Lise Mezuniyet Belgesi alınabilir)
  3. Nüfus Cüzdanı Aslı ve fotokopisi,