9 Mar 2022

ERASMUS İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAVI

Sevgili Öğrenciler, Erasmus İngilizce Yeterlilik Sınavı, 16 Mart 2022 tarihinde tüm güvenlik önlemleri alınarak yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Sınav sonuçları web sitemizin duyurular bölümünden 21 Temmuz Pazartesi günü ilan edilecektir.

Sınav Türü:

İngilizce Yeterlilik Sınavı Erasmus başvurusu yapan öğrenciler için

Sınav Tarihi:

16 Mart 2022 Çarşamba
Sınav Saati:

Yazılı Sınav: 13:30-15:30

Konuşma Sınavı: başlangıç 15:45

(Her aday için 5’er dakika)

Sınav Yeri:

Kartal Yerleşkesi

B Blok 4. Kat 401 no’lu sınıf

Sınav Hakkında Genel Bilgiler:

• Yazılı sınav süreniz 120 dakikadır.
  • Sınav iki bölümden oluşmaktadır. (Yazılı ve Sözlü Sınav)
  • Sınav formatıyla ilgili bilgilere bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. https://www.gedik.edu.tr/wp-content/uploads/ingilizce-yeterlilik-sinav-ornegi.pdf
  • Sınavla ilgili başka bir sorunuz olursa danışmak için Yabancı Diller Yüksekokulu ile iletişime geçebilirsiniz. Telefon: 444 5 438 (1163) – Instagram: @gedikyabancidiller
  • Sınava gelen öğrenciler kalem, silgi ve kalemtıraşlarını getirmelidirler.
  • Sınav anında hem tükenmez kalem hem de kurşun kalem getirmelisiniz.

Sınav Kuralları:

1. Ders notları, kitaplar ve diğer materyaller gözetmenin belirlediği yerde toplanır.

2. Gözetmenler öğrencilerin uygun şekilde oturmalarını düzenler ve öğrencilerin kimliklerini kontrol ederek yoklama listesini imzalamalarını sağlar.

3. Gözetmenler sınava giren öğrencilerin kimliklerinin sınav süresince sıranın üzerinde olması gerektiğini açıklar.

4. Öğrencilerin sınav sırasında yanlarında cep telefonu, kulaklık, cep bilgisayarı, bluetooth, ses kayıt cihazı, akıllı saat gibi cihazları bulundurmaları yasaktır. Bu tür cihazlar varsa sınav başlamadan önce öğrencinin sınav kuralları gereğince kendisinin erişemeyeceği bir yerde kapalı olarak tutulması sağlanır.

5. Sınavı bitiren öğrencilerin koridorda beklemeleri, diğer sınav salonlarına girmeleri ve sınavı devam eden öğrenciler ile konuşma ve işaretleşmeleri yasaktır.