2 Eyl 2022

EĞİTİM DİLİ İNGİLİZCE OLAN BÖLÜM/PROGRAMLARA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME SINAVI

İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME SINAVI

Sevgili Öğrenciler,

İngilizce Hazırlık Programında okuyacak öğrenciler için İngilizce Seviye Belirleme Sınavı İstanbul Gedik Üniversitesi Kartal Kampüsü B Blok Konferans Salonunda yüz yüze gerçekleştirilecektir. Sınav öncesi gerekli hazırlığı yaparak sınav yerinde olunuz.

BU SINAVA GİRMEYEN HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİ OTOMATİK OLARAK A1/A2 SEVİYE OLARAK SAYILACAKLAR VE SENE İÇİNDE SEVİYE DEĞİŞİKLİKLERİ YAPILMAYACAKTIR.

İngilizce Hazırlık okuyacak öğrenciler için:

Sınav Türü: İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME SINAVI
Sınav Tarihi: 09 Eylül 2022
Sınav Saati: 10:00 – 11:00
Sınav Yeri: Konferans Salonu, B blok

Sınav Hakkında Genel Bilgiler:

• Yazılı sınav süreniz 60 dakikadır.
  • Sınav test şeklinde olacaktır.
  • Sınavla ilgili herhangi bir sorunuz olursa danışmak için Yabancı Diller Yüksekokulu ile iletişime geçebilirsiniz. Telefon: 444 5 438 (1163) – Instagram: @gedikyabancidiller
  • Sınava gelen öğrenciler kalem, silgi ve kalemtıraşlarını getirmelidirler.
  • Sınav anında hem tükenmez kalem hem de kurşun kalem getirmelisiniz.

Sınav Kuralları:

1. Ders notları, kitaplar ve diğer materyaller ders sorumlusu öğretim elemanı veya gözetmenin belirlediği yerde toplanır.
  2. Gözetmenler öğrencilerin uygun şekilde oturmalarını düzenler ve öğrencilerin kimliklerini kontrol ederek yoklama listesini imzalamalarını sağlar.
  3. Gözetmenler sınava giren öğrencilerin kimliklerinin sınav süresince sıranın üzerinde olması gerektiğini açıklar.
  4. Öğrencilerin sınav sırasında yanlarında cep telefonu, kulaklık, cep bilgisayarı, bluetooth, ses kayıt cihazı, akıllı saat gibi cihazları bulundurmaları yasaktır. Bu tür cihazlar varsa sınav aşlamadan önce öğrencinin sınav kuralları gereğince kendisinin erişemeyeceği bir yerde kapalı olarak tutulması sağlanır.
  5. Sınavı bitiren öğrencilerin koridorda beklemeleri, diğer sınav salonlarına girmeleri ve sınavı devam eden öğrenciler ile konuşma ve işaretleşmeleri yasaktır.

Başarılar dileriz.