16 May 2022

Bahar Şenlikleri Güvenlik Uyarıları Hakkında / About the Sprıng Festıvals Securıty Alerts

Sevgili Öğrencilerimiz,

25-26- 27 Mayıs tarihleri arasında Bahar Şenlikleri düzenlenecektir.

25-26 Mayıs günlerinde 12:00 – 22:00  saatleri arasında

27 Mayıs gününde ise 12:00 – 24:00 saatleri arasında Pendik kampüsümüz açık olacaktır.

Konser günleri, sizlerin huzur ve güvenliği ile konserin sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilmesini sağlamak için Üniversitemiz tarafından uygulanacak bazı kuralları sizler ile aşağıda paylaşıyoruz:

1. Üniversitemiz öğrencileri dışında kampüse misafir girişine izin verilmeyecektir.
    1. Diğer üniversitelerden katılım sağlayacak öğrencilerin öğrenci kartlarını ibraz etmeleri zorunludur.
  2. Mezunlarımız sadece mezun kartlarını göstererek kimlik kontrolü ile kampüse alınacaktır.
  3. Kampüse girişte güvenliğiniz için çanta ve araç bagajları denetlenecektir.
  4. Kampüste, huzur ve esenliği bozucu davranışta bulunan kişiler kampüs dışına çıkarılacaktır.
  5. Konser bitişlerinde çevre düzenlemesinin yapılabilmesi için kampüs boşaltılacaktır.
  6. Kurallara uymayanlar hakkında idari süreç işletilecektir.

Gedik Üniversitesi Rektörlüğü

Dear Students,

Spring Festival will be held between 25-26-27 May.

Our Pendik campus will be open  On 25-26 May Between 12:00 and 22:00 , and On May 27, between 12:00 and 24:00.

We share with you some of the rules to be applied by our University on concert days to ensure your peace and security and to ensure that the concert is held in a healthy environment:

1. No guests will be allowed to enter the campus, except for our university students.
  2. Students who will attend from other universities must present their student cards.
  3. Our graduates will be admitted to the campus by identity check only by showing their alumni cards.
  4. Bags and car luggage will be inspected for your safety at the entrance to the campus.
  5. Persons who violate peace and well-being on campus will be expelled from the campus.
  6. At the end of the concert, the campus will be evacuated so that landscaping can be done.
  7. Administrative processes will be carried out against those who do not comply with the rules.

Gedik University Rectorate