11 Haz 2019

8. Mezuniyet Törenimiz

Mezuniyet Tören Tarihi : 21.06.2019 / Saat 18:00

Yer: Pendik Yerleşkesi Yeni Kampüs / Güllübağlar Mah. Ankara Cad. No:282 Pendik/İSTANBUL

Katılım:

• Mezuniyet törenine katılmak isteyen öğrencilerin 13.06.2019 tarihinden itibaren 20.06.2019 günü saat 17:00’ye kadar 50 TL depoziti aşağıda verilen IBAN numarasına ödeyip dekont ile birlikte (MYO öğrencileri kendi okulundan, fakülte öğrencileri Kartal A blok  mali işlerden biniş ve keplerini, kurumsal iletişim biriminden de davetiyelerini ) almaları gerekmektedir.  Tören esnasında dağıtım yapılmayacaktır.
  • 24 Haziran – 28 Haziran 2019 tarihleri arasında Kartal A blok  mali işler departmanınakep ve binişlerinizi dekontunuzu getirerek iade etmeniz halinde 30TL depozitonuz iade edilecektir. Biniş ve Keplerde tadilat yapılması halinde depozito geri ödemesi yapılmayacaktır.
  • Törene katılacak öğrencilerin en geç tören başlamadan 1 saat önce Stadyumda birim sorumlularıyla bir araya gelmeleri gerekmektedir.
  • Öğrenciler velilerinden ayrılarak binişlerini giyip, birim başkanlarının gözetiminde stattaki toplanma alanında geçit töreni için yerlerini alacaklardır.
  • Öğrencilerin şahsi eşyalarını tören alanında ve tören esnasında yanlarında bulundurmamaları
  • Sahada güvenli yürümek için sivri topuklu ayakkabı giyilmemesi beklenmektedir.
  • Öğrenciler sahada yerlerini alırken velilerimiz tribünde ve sandalyelerde yerlerini alacaklardır.

ÖNEMLİ NOT: Ödeme ATM üzerinden yapılmamalıdır. Ödeme yapmak isteyen öğrenciler kendilerine en yakın TEB şubelerinden masraf ödemeden ödeme yapabilirler. Dekontu olmayan öğrencilerimize biniş teslimatı yapılamayacaktır. Depozito iadesi için de aynı şekilde Ödeme Dekont aslı ile Kartal A Blokta bulunan mali işler departmanına gelinmesi gerekmektedir.

BANKA ADI: TÜRK EKONOMİ BANKASI
ŞUBE ADI: Pendik E 5 (037)
HESAP ADI: T.C. GEDİK ÜNİVERSİTESİ
HESAP NUMARASI: 51503706