23 Haz 2022

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU AÇILMASI PLANLANAN DERSLER

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı yaz okulunda bir(1) derse en az beş(5) kişinin kesin kayıt yaptırması ya da yaz okulunda alacağı ders ya da derslerle mezuniyete hak kazanacak bir(1) öğrencinin kesin kayıt yaptırması halinde açılması uygun görülen dersler listesi akademik birim bazlı olarak aşağıda sunulmuştur.

 

– Yaz okulu başvuru ve kesin kayıt işlemleri 13-27 Temmuz 2022 tarihleri arasında  gerçekleştirilecektir.

Yaz okulu başvuru ve kesin kayıt işlemi için aşağıda sunulmuş olan “Yaz Öğretimi Ders Kayıt Formu”nu doldurarak “Ödeme Dekontunuz” ile birlikte akademik birim sekreterliğinize şahsen elden teslim edebilir. Ya da yine aşağıda yer alan akademik birim sekreterliğinize mail ile ileterek başvuru ve kesin kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yaz Öğretimi Ders Kayıt Formu için tıklayınız. (Kendi öğrencimiz ve Diğer Üniversitelerden başvuru yapacak olan öğrenciler bu formu dolduracaklardır.)

 

  • Not: Bir derse başvuru ve kesin kayıt işlemi gerçekleştirmiş olan öğrenci sayısı beşin altında kalırsa o ders açılmayacaktır. Ancak ilgili derse mezun aşamasında bir öğrenci başvurmuş ve kesin kayıt yaptırmış ise o ders başvuru ve kesin kayıt sayısına bakılmaksızın açılacaktır. 

     

Yaz Okulu dersleri yüz yüze yapılacaktır.

Yaz okulu ile ilgili bütün süreçleri web sitemizden takip edebilirsiniz.