4 Kas 2020

2020-2021 AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI –KAZANANLAR LİSTESİ

2020-2021 akademik yılında boş kalan kontenjanların doldurulması amacıyla yapılan Erasmus+ seçim süreci tamamlanmıştır. Sonuçlar belirtildiği gibi Erasmus Koordinatörlüğümüzce ilanen duyurulur. Erasmus+ Hareketlilik Hakkını Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Öğrencilerimizin başvuru formlarında belirttiği üniversite tercihleri doğrultusunda nominasyon işlemleri başlatılacaktır. Bundan sonraki süreçte Erasmus Kurum Koordinatörü Gülşah KESENTAŞ(gulsah.kesentas@gedik.edu.tr)  ile koordinasyonlu bir şekilde sürece devam edilecektir. Bu sebepten sonuçlar açıklandığı bu tarih itibariyle mail adreslerinizi sık sık kontrol ediniz.