24 May 2017

Üniversitemizde Araştırma Görevlisi Olan Murat MADAN, Yunanistan’da Ülkemizi Temsil Edecek

Üniversitemizin spor bilimleri fakültesinde araştırma görevlisi olan Murat MADAN, her sene Uluslararası Olimpiyat Akademisi (IOA) tarafından Yunanistan’ın Olimpia kentinde düzenlenen Uluslararasi Genç Katılımcılar Toplantısı’na Türkiye Milli Olimpiyat komitesi aracılığı başvurmuş ve her ülkeden 2 katılımcının olacağı toplantıda, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin elemesinden geçerek, Yunanistan’ın Olimpia kentinde 17 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan, 57. Uluslararası Genç Katılımcılar Toplantısı’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanmıştır. Üniversitemizin personeli olan Murat MADAN’I tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.