İGÜNTOG

İGUNTOG Kulübü Gençlerin yaratabileceği sinerjiye inanan ve onlara sosyal bir amaca yönelik maddi-manevi yatırım yapabilecek yetişkin gönüllülerin katılımını, rehberliğini ve desteğini sağlamak, 17-25 yaş grubu genç gönüllülerin katılımı ve öncülüğünde duyarlı bir gençliğin oluşumuna katkıda bulunmak, bu doğrultuda çeşitli sosyal hizmet projelerini hayata geçirmek ve gençliğin enerjisini toplumsal bir yarara dönüştürebilmek amacıyla faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.

İGUNTOG Kulübü Tüzüğü

ETKİNLİKLER

ADIYAMAN’A DESTEK KOLİSİ

11.03.2022

Etkinlikte okulumuzda bulunan çeşitli kulüpler ile ortaklaşa yapılan Adıyaman’a destek kolisi etkinliğiyle çocuklara çeşitli kışlık giyecekler ve kırtasiye malzemeleri götürdük

TANIŞMA TOPLANTISI

23.03.2022

Etkinlikte yeni açıldığımız ve üyelerin kulübümüzü tanıması amacıyla toplantı ve kaynaşma ile karışık kahvaltı etkinliği düzenlendi.

RAMAZAN KOLİSİ DESTEĞİ ETKİNLİĞİ

10.04.2022

Türk Kızılayı’nın yardım çağrısı üzerine ramazan kolileri hazırladık ve depoyu gezdik.

ÇORBADA TUZUN OLSUN

17.05.2022

Çorbada Tuzun Olsun yerine giderek evsizlere yemek dağıtımı hazırlıklarını ve dağıtımını yaptık

TEBESSÜM KAHVESİ ZİYARETİ

Tebessüm Kahvesine giderek oradaki Down Sendromlu kardeşlerimizle güzel anılar biriktirdik

21.05.2022

KADIN-ERKEK EŞİTSİZLİĞİ KONFERANSI

05.06.2022

Okulumuzda hocamız olan Sosyoloji hocamız Dr. Ece Erbuğ ile son zamanlarda gündemden düşmeyen kadın erkek eşitsizliği konusunda bir konferans yaptık, İGÜNTOG kulübünün amaçlarını ve hedeflerini anlatan saha görevlimizle de konuşma gerçekleştirdik.

PEMBE PATİKA MEME KANSERİ FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ

Pembe Patika yürüyüşü ile meme kanseri farkındalık yürüyüşüne katıldık, orada destek ekibine yardım ettik ve  insanları farkındalığa teşvik etmeye çalıştık.

13.10.2022