17 Eki 2016

ING Bank Mecidiyeköy Genel Müdürlük Binası Şantiye Ziyareti

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ING Bank Mecidiyeköy Genel Müdürlük binası şantiye ziyareti

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü İMÇ 405 Uygulama Projesi I dersi kapsamında 10 Eylül 2016 Pazartesi günü uygulaması devam etmekte olan ING Bank Mecidiyeköy Genel Müdürlük binasının şantiyesi ziyaret edilmiştir.  Dersin yürütücüleri olan Öğr. Gör. Gönül Yağız Arslan, Öğr. Gör. Ceyda Atıcı ve Öğr. Gör. Merve Aksoy Evliyaoğlu tarafından düzenlenen şantiye gezisinde, sorumlu Mimar Eray Işıksal şantiye işleyişi hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmiştir. Dördüncü sınıf öğrencilerimiz, meslek hayatına atılmadan önce uygulama esaslarını yerinde görerek; malzemelerin kullanımı hakkında bilgi sahibi olmuştur.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü olarak Mimar Eray Işıksal’a ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.