8 Şub 2016

Araştırma Görevlilerimizden Doktoraya İlk Adım

Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünden iki Araştırma Görevlisi, Ayça Büyükçınar ve Begüm Söyek önemli bir başarıya imza atarak İstanbul Teknik Üniversitesi’nde doktora sınavlarında başarılı oldular.  Ayça, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü,  Endüstri Ürünleri Tasarımı Programında;  Begüm ise, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Yapı Bilimleri Programında doktora çalışmalarını başlamak üzere ilk adımlarını atıyorlar.  Genç ve yetenekli akademisyenlerimizin başarılarının devamını diliyoruz ve onların hem İTÜ’de hem de Gedik’de çalışmalarıyla örnek öğrenci, örnek araştırma görevlisi olmalarını bekliyoruz.  05 Şubat 2016 Cuma günü, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Berrak Kurtuluş ve GSMF Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Cengiz, fakülte öğretim üyeleriyle birlikte çok samimi bir ortamda bu güzel gelişmeyi kutladılar.