8 Nis 2020

Uzaktan Eğitim Sistemine Dahil Tasarım Stüdyosu VI (Diploma Projesi) Dersi Serbest Değerlendirme Koşulları

Uzaktan Eğitim Sistemine dahil Tasarım Stüdyosu VI (Diploma Projesi) dersi serbest değerlendirme koşulları;

• Proje Raporu (1. ara jüri değerlendirilmesi kararları, jüriden alınan kritikler ve ilave edilen/değiştirilen kararların özet olarak açıklandığı rapordur.) Rapor A4 ebadında ve pdf formatında hazırlanmalıdır.
  • Çalışma 2 Adet A1 paftadan oluşacaktır. Pafta düzeni ekte verilmiştir. Pafta boyutları toplam 20 mb ı aşmamalıdır.
  • 1.Paftada belirtilen boşluğa 1. Jüriye ait Vaziyet Planı yerleştirilecektir.
  • 1.Paftanın kalan boşluğuna ve 2. Paftaya 1. Jüri sonrası çalışmanın geliştirilmiş hali yerleştirilecektir.
  • Vaziyet Planında bina ve yapılandırılmış zemin kotları bulunmalıdır.
  • Tasarım mutlaka tüm proje alanını içeren kesit ile birlikte sunulmalıdır.
  • Paftalar üzerinde rapora atıf ile dikkati çekilmek istenen hususlar, sorular var ise numara/yazı/vb ifade tekniği ilave edilebilir.
  • Gönderilecek dosyaların isimleri aşağıdaki örnekte olduğu gibi verilmelidir.

proje alanı_isimsoyad  (iznik_aliveli_1.pdf, iznik_aliveli_2.pdf, vb)

Proje raporu uzaktan eğitim sisteminde açılacak “ödev” başlığı altına öğrenci tarafından yüklenecektir.

Paftalar (rapor ile birlikte) delal.demirtas@gedik.edu.tr adresine mail yolu ile 10 Nisan günü saat 24:00’e kadar gönderilmiş olmalıdır.

Raporu sisteme yüklenmemiş öğrenci serbest değerlendirmeye alınmayacaktır.

Not: Serbest Değerlendirme​ye katılım öğrencinin isteğine bağlıdır.