6 Kas 2017

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nuran Yener, 15. Uluslararası İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına Moderatör olarak katıldı.

18 – 21 Ekim 2017 tarihleri arasında proje, tasarım, uygulama ve teknolojileri fuarı kapsamında “Stone Design Show Antalya” Antalya Expo Center’da düzenlenmiştir. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nuran YENER, malzemenin tartışıldığı 15. Uluslararası İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarında konuşmacı olarak yer almıştır. Mimarlar, iç mimarlar, tasarımcılar, uygulamacılar, müteahhitler, projeciler,  belediyeler vb. gibi yapı sektöründen katılımcı profiline sahip olan fuarda üniversitelerden akademik destek alınmıştır.  Bu kapsamda 20 Ekim 2017 Cuma günü 11:00 – 12:30 saatleri arasında düzenlenen panelde İstanbul Gedik Üniversitesi’ni temsilen Moderatör Konuşmacı olarak Prof. Nuran YENER davet edilmiştir.