25 Eki 2019

Uzaktan Eğitim Dersleri Hakkında Bilgilendirme

Değerli Öğrenciler,

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili ve İngilizce derslerinin Mazeret Sınavları Tüm Fakülte (Hukuk Fakültesi hariç) ve MYO programları için Online olarak yapılacaktır. Mazereti kabul olan öğrenciler için sınav başlangıç tarihi ve saati 27.11.2019 08:00, bitiş tarihi ve saati 29.11.2019 23:59’dur.

Sınava erişiminiz ue.gedik.edu.tr adresinden kullanıcı adınız ve şifrenizle olacaktır.

Mazeret Sınavı Hakkında Genel Bilgiler:

• Sınavınız sistem üzerinde 3 gün aktif olacaktır.
  • Sorular çoktan seçmeli olarak 20 sorudan oluşacaktır.
  • Sınav süreniz 30 dakikadır.
  • Sınava en faz 2 kere erişim hakkınız olacaktır ve aldığınız en yüksek not geçerli sayılacaktır.
  • Sınav soruları, soru bankasından her öğrenciye farklı gelecek şekilde ve aynı zorluk seviyesinde rastgele seçilmektedir.
  • Ara Sınava dâhil olan ilk 7 haftanın konularından(7. Hafta dâhil) sorumlu olacaksınız.
  • Sınav sonuçlarınız, sınav bitiş tarihinden sonra sistem üzerinden ilan edilecektir.
  • Sınav esnasında gerçekleştirdiğiniz tüm işlemler kayıt altında tutulmaktadır.
  • Sınav esnasında ya da sonrasında danışmak için uzem@gedik.edu.tr mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Sınavlarınızda Başarılar Dileriz.