Kampüste Yaşam
Sosyal Hizmetler
Sürekli ve Yaşam Boyu Eğitim

Gedik Üniversitesi bünyesindeki Sürekli Eğitim Merkezi, sadece öğrencilerin değil; bölge halkının da kullanımına açıktır. Merkezimiz tarafından…

• Robot operatörlüğü,
  • Grafik tasarım,
  • Temel bilgisayar,
  • Solidworks+solid edge,
  • Teknik resim+cad,
  • İleri düzey bilgisayar kursları verilmektedir.

Toplumlar için ilerlemenin tek şartı bilgi ve bilginin etkin kullanılmasıdır. Bilgiyi üreten çalışanlar bu süreçte kendini geliştirmek, yenilikleri takip etmek ve her an yeni bir fikir üretmek zorundadır.

Çalışana yapılan yatırım bu açıdan geleceğe yapılan yatırımdır. Sağlam temellerle ilerlemek isteyen her ülke, öncelikle  “insan” yatırımına önem vermektedir.

Tüm bu süreçte, iş yaşamında bilgi üreten insanın çeşitli niteliklere göre vasıflandırılması ve bu vasıflandırmalara uygun belgelendirme günümüz toplumları için önemli bir gerekliliktir.

Üniversite sanayi işbirliğini hedefleyen Gedik Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim ve Araştırma Merkezi, farklı alanlarda kendilerini geliştirmek isteyen kişilere, nitelikli iş bulma olanakları sağlayıcı programlar düzenlemekte, kurumların taleplerine uygun, çağdaş donanımlı, kalifiye elemanlar yetiştirecek eğitim programları sunmaktadır.

Özellikle Avrupa Birliği’ne giriş sürecini yaşayan ülkemizde, üst seviyede bilgi ve becerilere sahip ve dünyanın her yerinde iş olanağı bulabilecek vasıfta elemanlar yetiştirmek amacıyla, tüm dünyada geçerliliği olacak akredite eğitim programları gerçekleştirebilmek konusunda çalışmalarımız sürmektedir.

Gedik Üniversitesi akademik kadrosu ve sektör profesyonellerinden oluşan uzman bir kadro tarafından gerçekleştirilmekte, eğitimlerde teorik bilginin yanı sıra uygulamaya yönelik olarak atölye çalışmaları, vaka çalışmaları ve örnek olaylara yer verilmektedir.