İdari Birimler
Genel
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü; Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumlarının İdarî Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararname’nin 27. maddesi uyarınca, 3 Mart 2011 tarihli ve 6214 sayılı Yasa’yla kurulan Gedik Üniversitesi’nin “Genel Sekreterlik” birimine bağlıdır.

Kurum içi ve kurum dışı olmak üzere, iki temel hedef kitleye yönelik iletişim stratejilerinin belirlenmesinin yanı sıra, bu doğrultuda yapılan basın-yayın ve halkla ilişkiler çalışmalarının düzenlenmesi, müdürlüğümüz tarafından sağlanır.

Birinci hedef kitlemiz; Gedik Üniversitesi öğrencileri, öğretim elemanları ve idarî personeldir. Bu bağlamda, birinci kitleyi hedefleyen çalışmalara ek olarak düzenlenen ve ikinci kitlenin hedeflendiği etkinliklerde üniversite adayları ile ailelerine, gençlik örgütlerine, sivil toplum kuruluşlarına, basın-yayın kurumlarına, diğer özel ve(ya) tüzel kişi / kurumlara yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

Nurşen ÜNAL TARHAN

Bölüm-Birim : Tanıtım ve Rehberlik Koordinatörü
E-Posta : nursen.tarhan@gedik.edu.tr

Nejla KAYA