9 Haz 2016

Topluma Hizmet Uygulamaları Proje Sunumları

Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretmenlik Bölümü 3.Sınıf ve Yöneticilik Bölümü 4.sınıf öğrencilerinin gerçekleştirmiş oldukları Topluma Hizmet Uygulamaları  dersi kapsamında yürütülen projelerin sunumları  07.06.2016  saat 14:00’ da MYO Kongre salonunda gerçekleşmiştir. Dönem boyunca büyük bir özveri ve emek vererek yürütülen projeler büyük beğeni ve takdir kazanmıştır.  Öğrencilerimiz, projede emeği geçen tüm danışman öğretim elemanlarımız ve değerli katkılarını sağlayan saygı değer jüri üyelerimiz; Sayın Doç. Dr. Dilek KURT ve ve Pendik Kent Konseyi Başkanı Sayın Ayşenur TÜRKAY’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Her projenin öne çıkan ve etkili olduğu tarafları belirlenerek Proje  “En” leri seçilmiştir.

Arkadaşım Olur musun?

En Sistematik, En Işlevsel, En Çok Fark Yaratan ve En Iyi Kitapçığı olan proje seçilmiştir.

Paralimpik Okul Günleri

En Iyi Ekip Çalışması,  En Iyi Slogan ve En Yüksek Çarpan Etkisiolan proje seçilmiştir.

Alanlar Yaratalım Aktif Yaşayalım

En Sürdürülebilir, En Yaratıcı ve En Iyi Ekip Çalışması” olan proje seçilmiştir.

Eğlencene Hareket Kat

“En İşlevsel ve En Çok Fark Yaratan “proje seçilmiştir,

Görev Tamamlandı

En Yılmaz” proje seçilmiştir.