17 Nis 2018

Tasarlıyoruz, Oturuyoruz Başlıklı Workshop Gerçekleştirildi

‘’Mimar Sinan Haftası Etkinlikleri’’ kapsamında “Tasarlıyoruz, Oturuyoruz” Başlıklı Workshop Gerçekleştirildi.

Mimarlık – İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri ile ortak düzenlenen ‘’Mimar Sinan Haftası Etkinlikleri’’ kapsamında 13.04.2018, Cuma günü, Saat: 09:00 -18:00 arasında, Mimarlık – İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin ortak katılımıyla “Tasarlıyoruz, Oturuyoruz” konulu Workshop, Kartal Yerleşkesi Çamlık alanda gerçekleştirildi. Workshop’ta öğrencilerden kendilerine verilen mukavva, tutkal, kesici aletler vb. malzemeler ile oturma elemanı işlevli mobilya tasarımı yapmaları istenmiştir. Workshop değerli hocaların rehberliğinde ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Workshop sonunda Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı ve Dekan V. Sayın Prof. Dr. Feride ÖNAL, Prof.Dr. Halil ÖNDER ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Ü. Begüm ERÇEVİK SÖNMEZ Workshop’u gerçekleştiren öğretim görevlileri ve katılım sağlayan öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür edip, üniversite adına teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.

Öğr.Gör.Lütfi BÜYÜKTOPBAŞ, Öğr.Gör. Ercan MUALLOĞLU ve Öğr.Gör. Gönül YAĞIZ ARSLAN’a değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.