5 May 2017

Rehberlik Günü Gerçekleştirildi

Kartal Rehberlik Araştırma Merkezi -Gedik Üniversitesi işbirliği ile Kartal, Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Tuzla, Adalar  ilçelerinde görev yapan Rehber Öğretmenlere yönelik  4 Mayıs 2017 tarihinde  09:30-16:00 saatleri arasında Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde Rehberlik Günü düzenledi.

İstanbul Gedik Üniversitesi adına açılış konuşmasını yapan Rektör Yrd. Prof. Dr. Dilara Özer, üniversitemizin kuruluş süreci, burs imkânları, eğitime verilen destek ve Gedik Holding ile üniversitenin hızlı ve emin adımlarla yükselişinin kısa tarihçesine de değinmiştir. Üniversitenin sosyal sorumluluk projelerine verdiği öneme de değinen Prof. Dr. Dilara Özer, Rehberlik Araştırma Merkezleri ile işbirliğinin bu amaç doğrultusunda yapıldığını,  öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak, üniversitenin bilinirliğini ve tercih edilirliğini arttırmak adına bu tarz eğitimleri desteklediklerini belirtti.

Rehberlik Gününde; Prof.Dr. Mehmet Sungur, Dr. Bülent Madi, Yrd.Doç Dr. Nilüfer Çelikkol gibi alanında isim yapmış uzmanlar 6 ilçenin rehber öğretmenleri ile buludu.

Etkinlikte yaklaşık 250 rehber öğretmen katılım sağlamıştır.