12 Nis 2018

Mimarlık Bölümü Öğrenci Çalışmaları Sergisi

İstanbul Gedik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğrenci Çalışmalarını içeren ‘Mimarlık Bölümü Öğrenci Çalışmaları’ sergisi 09 Nisan 2018 Pazartesi 13:00’da Kartal Yerleşkesi B Blok -1. Kat Sergi Salonunda açılmıştır. Sergide Mimarlık öğrencilerimizin, eğitim dönemi içerisinde gerçekleştirdiği projeleri, maketleri, 2 ve 3 boyutlu tasarım çalışmaları yer almaktadır. Temel Tasarım, Tasarım Stüdyosu ve Mimari Anlatım Teknikleri gibi temel derslerde ortaya çıkartılan çok sayıda başarılı çalışmanın yer aldığı sergi, konuklar tarafından ilgiyle ziyaret edilmektedir.
Bölüm sergisi 09 Nisan-27 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul Gedik Üniversitesi Kartal Yerleşkesi B Blok -1. kat Sergi Salonunda gezilebilir.