17 Nis 2018

Mimar Sinan Haftası Etkinlikleri Kapsamında Müzik Dinletisi Gerçekleştirildi

Mimarlık – İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri ile ortak düzenlenen ‘’Mimar Sinan Haftası Etkinlikleri’’ kapsamında 11.04.2018, Çarşamba günü, Saat: 12:00 -14:00 arasında Elif SULUOVA, Mert KALECİK, Çağlar DENİZ ve Ahmet KIRIŞ tarafından düzenlenen müzik dinletisi, Kartal Yerleşkesi’nde bulunan kış bahçesinde gerçekleştirildi. İzleyenlere keyifli bir gün yaşatan müzik dinletisine öğrencilerimiz, okulumuz akademik ve idari personeli yoğun ilgi gösterdiler.

Dinleti sonunda Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı ve Dekan V. Sayın Prof. Dr. Feride ÖNAL, Prof. Dr. Filiz ÖZER ve Prof. Dr. Ayşe Nuran YENER dinletiyi gerçekleştiren Elif SULUOVA, Mert KALECİK, Çağlar DENİZ ve Ahmet KIRIŞ’a katılımlarından dolayı teşekkür edip, üniversite adına teşekkür belgesi takdim etti.

Elif SULUOVA, Mert KALECİK, Çağlar DENİZ ve Ahmet KIRIŞ’a katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.