22 May 2017

İstanbul Gedik Üniversitesi Bahar Festivali Gerçekleştirildi

İstanbul Gedik Üniversitesi Bahar Festivali 17 Mayıs tarihinde SKS Daire Başkanlığı organizasyonunda Öğrenci Konseyi ve tüm kulüplerin katılımında kartal kampüsünde gerçekleştirildi. Bu organizasyonun içinde yer alan oyun, eğlence ve yarışmaların dışında kulüplerimizde kendilerini ifade edecek değişik performanslar sergilediler. Müzik kulübü iki ayrı gurupla konser performansı ve O ses Gedik Yarışması, Dans Kulübü Özel Çocuklarla açılış Dans Gösterisi, Radyo Kulübü başkanı organizasyonun sunuculuğu, Fotoğrafçılık kulübü Fotoğraf Sergisi ve diğer kulüplerde organizasyon planlamasında yer almıştır.

Gündüz çeşitli etkinlikler, oyunlar ve dans gösterileri ile eğlenen öğrenciler akşam Pal FM DJ’i Kaan Gökman’ın çaldığı müziklerle keyifli zaman geçirdiler.