14 Şub 2018

Gedik’te Aşk Başkadır

Gedik Holding ve İstanbul Gedik Üniversitesi bünyesinde çalışanlar ve yakınları 14 Şubat Sevgililer Günü’nü bir gün önce kutladı. En güzel aşk şarkılarının Tenor Aykut Yılmaz tarafından seslendirildiği etkinlikte Şef Sabiha Yılmaz tarafından çalıştırılan Gedik Korosu da sahne aldı.

İstanbul Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hülya Gedik, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Utlu, Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kesik’in de izleyici olarak katıldığı gecede Azerice, İtalyanca, Almanca ve Türkçe olmak üzere toplam dört dilin en güzel şarkıları seslendirildi. Konserin ilk bölümünde tenor Aykut Yılmaz’a kızı da eşlik etti. Baba – kız üç şarkıyı birlikte seslendirdi.  Yüzün üzerinde davetlinin izlediği etkinlikte seyirciler de yer yer şarkılara eşlik etti.

Gedik Holding’in sosyal sorumluluk projesi kapsamında olan BÜFAM – Bütünleşik Fiziksel Aktivite  Merkezi çocukları da sahne alarak dans gösterileri yaptı. Dans gösterisinin sonunda üzerinde “Aktif Toplumun İzindeyiz” yazan bir döviz açtılar. Bir saat süren ilk bölümün ardından Gedik Korusu sahne aldı. Azerice ve Türkçe söyleyen koroya konser boyu mutlulukları yüzünden okunan BÜFAM çocukları dinleyiciler tarafından büyük alkış aldılar.

Konserin sonunda sahneye çıkan İstanbul Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hülya Gedik, sanatçıları ve BÜFAM çocuklarını tebrik ettikten sonra BÜFAM çocuklarının enerjisinin tüm Gediklilere geçmesini temenni ettiğini söyledi.