2 Ara 2016

Barbaros Talı Gedik Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu

Barbaros Talı Kişisel ve Kurumsal Perspektiften İletişim konulu konferansıyla, Gedik Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. Uzun yıllar boyunca, medya ve iletişim sektörlerinde görev alan ve çalışmalarını Anadolu Grup ve TOFAŞ gibi Kurumsal şirketler bünyesinde İletişim Koordinatörü olarak görev alan Barbaros Talı, İletişim hakkındaki bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

İletişimin temel kavramlarından bahseden Talı, dikkat çekici bir sunumla iletişimin kalitesini ve günlük hayatta iletişimin önemini anlattı. Günlük hayatta kadın ve erkek ilişkilerinin öneminden bahseden Talı, sağlıklı iletişim kurabilmek için iletişimin temellerinin bilinmesi gerektiğini anlattı. Anlatılanlardan sonra öğrencilere konuyla ilgili video izlettirildi. Anlattıkları, tecrübesi, bilgi ve birikimi ile öğrencilerin tüm dikkatini üzerine toplayan Barbaros Talı, kişisel iletişim ile birlikte aynı zamanda kurumsal perspektiften iletişim hakkında da tecrübelerini paylaştı ve yeni bir marka yaratmada Kurumsal iletişim ve Kurumsal itibarın önemine değindi. İyi bir marka yaratma aşamasında izlenecek yolları anlatan Talı, logo, kurumsal kimlik, kurumsal kültür, algı ve stratejik iletişim planları hakkında detaylı bilgiler verdi.

Öğrenciler tarafından konferansa yoğun ilgi gösterildi. Barbaros Talı, konferansın sonunda öğrencilerin sorularını cevapladıktan sonra kendisine, Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Kamil Özer tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. Bununla birlikte konferansı izlemek için bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Elit Oyuncu Gelişim Müdürü Cezmi Turhan’da öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.